Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. januar 2019PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog

PSG´s tyske cheftræner, Thomas Tuchel, som jo har et indgroende kendskab til Barcas Ousmane Dembele, fra Dortmund-tiden, mener at franskmanden både er en vanvittig og en skør fodboldspiller.

Den 21-årige franske landsholdsspiller har været på alverdens avis-forsider af forskellige disciplinære grunde, siden han ankom til Catalonien - senest grundet træningstiderne hos Barca, som Dembele havde et anstrengt forhold til.

Tuchel, som jo trænede Barca-stjernen mens tyskeren stod i spidsen for Bundesliga-mandskabet, har over for mediet, Daily Mail, afsløret detaljer om Dembele-tiden i Dortmund.

- Hvis jeg skal være ærlig, så var det aldrig kedeligt med Dembele på holdet, sagde Tuchel kryptisk.

- Ousmane er en helt utrolig spiller, som er fyldt med alverdens talent. Jeg fik aldrig nok af at studere ham til vores trænings-pas i klubben, fortsatte PSG-bossen.

- Dembele er også et dejligt menneske. Han har en tiltrækkende personlighed, men stadig kan han være ret skør. Han elsker at joke, men samtidig kan man have seriøse samtaler med ham. Han er aldrig kedelig at være iblandt.

- Hvis Dembele er fokuseret nok, er der ingen grænser for hvor langt han kan nå. Da jeg talte med ham for første gang i Dortmund, fortalte han mig at Barcelona var hans største ønske for fremtiden. Det er så her han er nu, fortsatte træneren.

- Det beviser bare at Dembele kan få opfyldt sine mål, hvis han selv forbliver fokuseret hver dag, sluttede Tuchel af.

Barcas unge stjerne har scoret 10 mål og lagt op til fem mål indtil videre i sæsonen.

Det unge talent er begyndt at vise flere tegn på sit utrolige talent - et talent som jo fik catalanerne til at smide 1 mia. kr efter den tidligere Rennes-spiller.
Læs også
- Nu skal Dembélé steppe up
- Dembélé-appel afvist: Stadig i karantæne
- Vidal om Dembélé: Han skal tænke fodbold
- Dembélé kan alligevel spille mod Real Madrid
- Todibo: Dembélé passer på sig selv


Ugens mest læste

Seneste nyheder