Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde om Munir: Han har truffet en beslutning

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. januar 2019Valverde om Munir: Han har truffet en beslutning

De seneste dage har budt på masser af historier omkring Munir El Haddadi, som helt tydeligt er på vej videre i karrieren - denne gang på en permanent aftale. I går dukkede Ernesto Valverde op til pressemøde forud for aftenens kamp mod Levante, og her blev han spurgt ind til hele situationen omkring Munir.

- Både klubben og spilleren har truffet en beslutning. Jeg har altid forbeholdt mig retten til ikke at tale om spiller-agenter. Jeg taler med mine spillere og disse samtaler er private, forklarede Valverde, da han blev spurgt ind til udtalelserne fra Munirs agent.

- Det lader til, at Munir har taget sin beslutning og at klubben har truffet en beslutning ud fra det. Vi ønsker alle, at der hurtigt kommer en løsning på bordet - helst i dette transfervindue.

- Jeg har intet imod Munir. Han er en del af truppen og har altid trænet og spillet godt. Men jeg har ikke mere at tilføje om emnet, kom det yderligere fra Valverde.

Som bekendt udløber Munirs kontrakt til sommer og dermed kan han skifte gratis. FC Barcelon kan kræve penge for ham, hvis en klub vil hente ham allerede her i januar.
Læs også
- Munir: Valverde måtte ikke spille mig
- Officielt: Munir rykker til Sevilla
- Munirs agent taler ud om situationen
- Valverde til Munir: Du får ikke mere spilletid
- Medie: Munir El Haddadi er enig med Sevilla


Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 50%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder