Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mestre: Alt kan ske med Valverde

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. januar 2019


Mestre: Alt kan ske med Valverde

Ernesto Valverde har kontraktudløb til sommer og herefter skal han beslutte om han vil udnytte sin option på at forlænge med ét år, eller forlade FC Barcelona. Klubben kræver dog et svar i god tid således man kan hente en ny træner ind hvis Valverde beslutter sig for at stoppet.

Vicepræsident Jordi Mestre har i forbindelse med præsentationen af Lluis Cortes, kvindeholdets nye træner, kommenteret på Valverdes kontraktsituation.

- Vi er alle glade for Valverde, men vi er også godt klar over, at alt kan ske. Der er ingen beslutning nu, så vi må have tålmodighed, fortalte Mestre og fulgte op:

- Det afhænger ikke kun at klubben. Når tiden er inde og der er truffet en beslutning, så vil vi melde mere ud, var svaret fra Mestre.

Valverde selv har også kommenteret på situationen, men ligesom Mestre har han heller ikke meget mere at sige. Valverdes fremtid afhænger med stor sandsynlighed af de trofæer, som FC Barcelona vinder i denne sæson. I truppen er der en stor optimisme omkring Champions League og hvis trofæet med de store ører kommer i hus, kan det ligne et farvel til Valverde - da han går med et ønske om at stoppe mens legen er god.
Læs også
- SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic
- Derfor holdt Bartomeu møde med Valverde
- Barca holder Valverde og skifter massivt ud i truppen
- Fredet af bossen: Valverde fortsætter
- Pressemøde: Messi støtter op om Valverde


Ugens mest læste

Seneste nyheder