Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 11. januar 2019Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian

FC Barcelona har stadig ikke opgivet håbet om at sikre sig den brasilianske Chelsea-stjerne, Willian, ifølge det engelske medie, Daily Mail, som mener at vide at den catalanske ledelse vil bytte Malcom for Willian - plus en pose penge til London-klubben.

Willian er stadig et brændvarmt emne for Barca, som efter sigende var tæt på at hente brasilianeren til Camp Nou i sommers.

Ifølge mediet er Willian stadig et emne for catalanerne - allerede i januar, hvor Barca vil forsøge at lokke englænderne med på en handel, ved at tilbyde Malcom plus omkring 400 mio. kr.

Malcom, som jo blev hentet til Barcelona for omkring 330 mio. kr., har ikke fået mange muligheder for at vise sit talent frem under Valverde.

30-årige Willian har dog stadig halvanden år tilbage af sin kontrakt, som jo kan friste Chelsea til at sælge, hvis den russisk-ejede London-klub er ude på at score en skilling inden det er for sent.

Valverde har været på charmeoffensiv hos Chelsea i sidste sæson, efter at Willian jo viste sine bedste sider frem i CL-kampene mod catalanerne - kampe hvor Barca i sidste ende fik skovlen under englænderne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder