Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Desperat Neymar: Ringer til Barca-chefer

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 11. januar 2019


Desperat Neymar: Ringer til Barca-chefer

Neymar, som jo folder sig ud i Frankrig, er efter sigende voldsomt interesseret i at tage sagen i egen hånd for at forlade PSG, eftersom det spanske medie, El Mundo, beretter om en desperat brasilianer.

Neymar forlod Barca i en rekordhandel som sendte 1,6 mia. kr til den catalanske bankkonto, hvorefter den stenrige franske klub fik ejerskabet over den driblestærke brasilianske landsholdsspiller.

Ifølge mediet skulle PSG-stjernen, flere gange, have været i telefonisk kontakt med ledende figurer hos FC Barcelona indenfor de sidste par måneder.

Superstjernen skulle, sammen med sin far, desuden have ringet til Barcas præsident, Josep Maria Bartomeu, og nærmest tryglet præsidenten om at blive købt tilbage til klubben.

Desuden skulle spilleren sammen med sin far, som også er Neymars agent, have undskyldt for forløbet som fandt sted da den tidligere Santos-spiller forlod Camp Nou til fordel for PSG i 2017.

Samtidig har Neymar angiveligt luftet sin utilfredshed med PSG´s cheftræner, Thomas Tuchel, som ikke har imponeret Neymar-lejren siden tyskeren ankomst.

Tidligere på ugen kom det frem at Barca havde sendt deres talentspejder-chef til Brasilien, for at mødes med repræsentanter for Neymar i et hemmeligt møde, hvor fremtiden skulle drøftes - et møde hvor den indflydelsesrige, Pini Zahavi, også deltog.

Zahavi var manden bag Neymars skifte til PSG.
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder