Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juan Miranda spillede sig længere væk

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. januar 2019


Juan Miranda spillede sig længere væk

Jordi Alba blev sparet til opgøret i Copa de Rey mod Levante i aftes og i stedet blev B-spilleren Juan Miranda udtaget til kampen. Miranda er den enlige backup for Alba, som Ernesto Valverde råder over, men han spillede sig bestemt ikke tættere på førsteholdet i aftes.

I sommers var både Juan Miranda og Cucurella med på USA-turen og her var der ingen tvivl om, at Miranda slog Cucurella i den indbyrdes konkurrence om pladsen. Cucurella indså det, og valgte at rykke til Eibar, hvor han gør det fornuftigt.

I mellem tiden spiller Miranda på B-holdet og får af og til kampe på førsteholdet. I går var en af disse dage, men han var decideret dårlig mod Levante, som endda havde sparet flere af deres stamspillere. Miranda blev kørt ud af banen i første halvleg og Levante havde da også tydeligvis en plan om, at de skulle angribe ned mod ham fremfor i den anden side, hvor Semedo - som er mere veletableret på holdet - spillede.

Miranda fik ikke et ben til jorden, han blev alt for ofte overløbet, han placerede sig forkert og smed dén bold væk, som førte til Levantes anden scoring. Han blev herefter flået ud i pausen og Valverde så ikke andet valg end at sende Sergi Roberto på banen som venstreback. Det blev ikke meget bedre offensivt, men defensivt var det tydeligt at se, at Robertos erfaring spillede ind og han fik bedre dækket området.
Læs også
- Miranda: Messi bad mig nyde øjeblikket
- Face to Face: Coutinho og Miranda
- Miranda: Bedre hvis Messi ikke spiller


Ugens mest læste

Seneste nyheder