Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Munir rykker til Sevilla

Transfermarked - 11. januar 2019Officielt: Munir rykker til Sevilla

De seneste par dage har budt på intern krig mellem Munir El Haddadi og FC Barcelona, da angriberen fik at vide, at han ikke længere får spilletid i klubben, da han af to omgange har afvist at skrive under på en kontraktforlængelse. Nu er der endelig lagt låg på.

Det er netop blevet bekræftet, at Munir El Haddadi skifter FC Barcelona ud med Sevilla. Her er der tale om en permanent aftale og Sevilla betaler dermed knap otte millioner kroner til FC Barcelona.

Munir lagde ud hos Barcelonas B-hold før han rykkede op på førsteholdet. I 2016/2017 var han udlejet til Valencia og fik 33 kampe mens han fik samme antal kampe sæsonen efter hos Alavés, hvor han imponerede. Det fik FC Barcelona til at hente ham tilbage, men forholdet mellem klub og spiller blev aldrig til hvad man håbede, og nu er han altså ude af døren igen.

Munir har dermed spillet sin sidste kamp for FC Barcelona og skal fremover have hjemme på Sanchez Pizjuan. Nu mangler et lægetjek og en kontraktunderskrivelse før Sevilla kan registrere ham.

Både Sevilla og FC Barcelona har fredag aften bekræftet handlen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

245,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder