Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Munir rykker til Sevilla

Transfermarked - 11. januar 2019




De seneste par dage har budt på intern krig mellem Munir El Haddadi og FC Barcelona, da angriberen fik at vide, at han ikke længere får spilletid i klubben, da han af to omgange har afvist at skrive under på en kontraktforlængelse. Nu er der endelig lagt låg på.

Det er netop blevet bekræftet, at Munir El Haddadi skifter FC Barcelona ud med Sevilla. Her er der tale om en permanent aftale og Sevilla betaler dermed knap otte millioner kroner til FC Barcelona.

Munir lagde ud hos Barcelonas B-hold før han rykkede op på førsteholdet. I 2016/2017 var han udlejet til Valencia og fik 33 kampe mens han fik samme antal kampe sæsonen efter hos Alavés, hvor han imponerede. Det fik FC Barcelona til at hente ham tilbage, men forholdet mellem klub og spiller blev aldrig til hvad man håbede, og nu er han altså ude af døren igen.

Munir har dermed spillet sin sidste kamp for FC Barcelona og skal fremover have hjemme på Sanchez Pizjuan. Nu mangler et lægetjek og en kontraktunderskrivelse før Sevilla kan registrere ham.

Både Sevilla og FC Barcelona har fredag aften bekræftet handlen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Munir rykker til Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder