Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea afviser Barcas byttebud

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. januar 2019


Chelsea afviser Barcas byttebud

I sommers var FC Barcelona ude efter brasilianske Willian fra Chelsea, men englænderne afviste de catalanske bud som blev sendt til Stamford Bridge. I stedet hentede man Malcom fra Bordeaux og selvom han endnu ikke har fået flere kampe i træk for at vise sit værd, så skulle klubben allerede være parat til at sende ham videre.

For nyligt kom det nemlig frem, at FC Barcelona havde sendt et tilbud til Chelsea: En byttehandel - Malcom for Willian. Nu melder engelske The Telegraph, at Chelsea har valgt at afvise tilbuddet og dermed må FC Barcelona strikke et nyt tilbud på benene hvis de fortsat ønsker at hente Willian til klubben.

Willian bliver 31 i 2019 og derfor er det ikke meget fodboldfremtid der er i ham. Det undrer rigtig mange, at FC Barcelona vil gå så langt for ham - og hos Chelseas tilhængere undres det hvorfor klubben afviser FC Barcelonas bud, da Willian netop kun har 18 måneder tilbage af sin kontrakt og samtidig bliver 31 år til august.

Ifølge det engelske medie var der dog ikke tale om en direkte byttehandel af de to spillere. Angiveligt var det Malcom plus 12 millioner euro, som FC Barcelona havde budt og som Chelsea afviste. En værdi til lige omkring de 50 millioner euro for en 30-årig spiller.

Der er dog én ting som er sikkert ifølge mediet. Chelsea sælger ikke Willian her i januar. Skulle der komme noget på tale, så bliver det først når sommerens transfervindue åbner.
Læs også
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Willian: Trænerskifte forhindrede Barca-skifte
- Willians agenter er landet i Barcelona
- Chelsea afviser Barcelonas tredje Willian-bud
- Sky: Barca byder for tredje gang på Willian


Ugens mest læste

Seneste nyheder