Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eibar vil købe Cucurella fri fra lejeaftalen

Transfermarked - 12. januar 2019Eibar vil købe Cucurella fri fra lejeaftalen

20-årige Marc Cucurella spiller lige nu på en lejeaftale hos Eibar, som gæster Camp Nou i morgen. Cucurella har vist god figur for baskerne og menes ikke at have en fremtid hos FC Barcelona. Derfor forsøger parterne netop nu at finde frem til en permanent aftale.

Da Eibar lejede Cucurella august 2018, var det samtidig med en købsoption på under fem millioner euro. Det betyder, at hvis alle parter er enig, så kan Eibar købe Cucurella fri for bare under fem millioner euro. Det er noget, som baskerne sportsdirektør gerne ser ske.

- Efter at have set hans præstationer og fået en bedre forståelse for Cucurellas kvaliteter, så ville jeg helt sikkert købe ham fri, hvis du spurgte mig nu. Vi bør udnytte købsoptionen, som er under fem millioner euro, bekræfter sportsdirektør Fran Garagarza over for Catalunya Radio.

- Hans præstationer har overrasket os. Vi har fulgt ham længe, men vi hentede ham ikke til klubben i håbet om at han skulle spille som wing - men som venstreback og kæmpe med Cote om pladsen, fortæller han yderligere med henvisning til at Cucurella har imponeret som wingspiller, selvom han oprindeligt er venstreback.

- Vi bør også takke FC Barcelonas og Ramon Planes for at føre handlen igennem bare to dage før transfervinduet lukkede i sommers, fortæller Garagarza afslutningsvis.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

559,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder