Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde vil prioritere Champions League

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 12. januar 2019


Valverde vil prioritere Champions League

Efter sidste sæsons Champions League-triumf for Real Madrid, var Carles Puyol på de sociale medier med en inddirekte besked til FC Barcelona - og primært Ernesto Valverde. Madrilenerne har ikke haft meget succes i de hjemlige turneringer, men har til gengæld formået at kæmpe sin vej til Champions League-trofæet flere gange i løbet af de seneste par år.

Det er en prioritering, som Carles Puyol mener er nødvendig i FC Barcelona. At prioritere Champions League over de hjemlige turneringer, og det kan ligne, at Valverde netop har valgt den løsning. Mod Levante sparede han flere profiler, da der var tale om en Copa del Rey-kamp. Alt tyder på, at han stiller stærkere op mod Levante i returkampen og sikrer billetten videre, men selv til den kamp forventes det at han sparer spillere.

FC Barcelona har siddet tungt på ligaen gennem de seneste 10 år, men også i ligaen er det nødvendigt at spare spillere når Champions League sparkes i gang igen næste måned. Efter fadæsen i Rom sidste sæson, er der god grund til at prioritere Champions League og det er blandt andet også Messis eget ønske, da han inden sæsonens start talte til tilhængerne på Camp Nou med ønsket om at bringe Champions League tilbage til Camp Nou.

I FC Barcelona skal man gå efter at vinde alle turneringer, som man deltager i, men der er ingen tvivl om, at man vil prioritere Champions League - spørgsmålet er så om det kan lykkes i år at gå hele vejen i turneringen.
Læs også
- Valverde var målløs over Fati-præstation
- Top 5: Kandidaterne som kan erstatte Valverde
- Hvorfor har Valverde givet spillerne fri?
- Valverde: Coutinho ville væk siden maj
- Sætter Piqué spørgsmålstegn ved Valverdes taktik?


Ugens mest læste

Seneste nyheder