Annonce


Annonce

Annonce

Eden Hazard: Der er kun én GOAT

Nyheder - 13. januar 2019




Eden Hazard bliver af engelske og spanske medier rygtet til Real Madrid til at udfylde hullet efter at Cristiano Ronaldo i sommers valgte at flytte adresse til Juventus. Endnu er Hazard at finde i Chelsea og selvom han ofte nævner Real Madrid som en mulighed, så er han ikke bleg for at erkende Messis storhed.

I et interview med belgiske HLN blev Hazard således spurgt til hvem The GOAT (Greatest of all Time) er. Til det svarede han:

- Der er ikke to GOATS. Der er kun én GOAT: Lionel Messi, kom det fra Hazard, som dermed erkendte, at der ikke er nogen over eller ved siden af Messi.

- Mine tre børn var med på Stamford Bridge. Den ældste er stor fan af Messi, men vi er alle fan af Messi i øjeblikket. Han ønskede at se Messi i kampen (mod FC Barcelona i Champions League) fordi, at han er en speciel spiller.

- De to kampe mod FC Barcelona i Champions League er ikke de bedste minder fra 2018. Men jeg var glad for at møde Barcelona og Messi - men det gik ikke som planlagt og jeg var meget skuffet efterfølgende, forklarede han med hentydning til de to kampe mod FC Barcelona, hvor Messi scorede til 1-1 i den første kamp samt to gange i returkampen og dermed vandt FC Barcelona med samlet 4-1.

Hazard trøstede Neymar efter at Belgien slog Brasilien ud ved VM - til det sagde han:

- Presset på Neymar er enormt. Alle ønskede, at han skulle være den bedste ved VM efter af Messi og Ronaldo blev slået ud; jeg ved, at Neymar havde det svært da Belgien slog Brasilien ud, og derfor trøstede jeg ham, kom det yderligere fra Hazard.

Der har tidligere været rygter om, at Hazard var på vej til FC Barcelona. Men i øjeblikket ligner det langt mere et skifte til Real Madrid såfremt han vælger at skifte væk fra Chelsea. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Eden Hazard: Der er kun én GOAT

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder