Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Jeg hører til i FC Barcelona

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. januar 2019Alba: Jeg hører til i FC Barcelona

Jordi Alba tager nu bladet fra munden og erklærer sin kærlighed til FC Barcelona, hvor han håber på at få fornyet sin kontrakt, som lige nu udløber til sommeren 2020.

De catalanske giganter fra FC Barcelona, og Jordi Alba, har endnu ikke været i dialog om en mulig kontraktforlængelse - et scenarie som efterlader den stærke back i en uvished om fremtiden.

Både Gerard Pique og Sergio Busquets har begge underskrevet nye aftaler med klubben, som efterlader Alba i en frustreret position, da spanieren stadig afventer Barca-ledelsens reaktion.

- Alt er stadig uændret for mig. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og jeg aner ikke hvad klubben vil, sagde den spanske landsholdsspiller til mediet, Marca.

- Jeg er rolig. Ledelsen skal finde ud af om de vil have mig. Jeg vil meget gerne blive i klubben, for jeg elsker alt ved klubben. Men det hele afhænger af ledelsen, fortsatte stjernen.

- Personligt kan jeg kun fortsætte med at præstere. Jeg mener selv at jeg har været god, selvom jeg ikke forventer noget af nogen.

Den 29-årige forsvarsstjerne kom til Camp Nou fra Valencia tilbage i 2012 og har været en fast del af startopstillingen sidenhen.

Alba har været med til at vinde 13 trofæer, heriblandt fire spanske mesterskaber og en CL-titel.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder