Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca leder efter en ny venstreback

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. januar 2019


Medie: Barca leder efter en ny venstreback

Det kan næppe komme som en overraskelse, at FC Barcelona er på udkig efter en ny venstreback. Man formåede aldrig at dække ind for salget af Lucas Digne til Everton og med Jordi Alba, som snart bliver 30 år, er man på udkig efter nyt blod til positionen.

Der er ingen tvivl om, at Jordi Alba ønsker at blive i klubben, men ledelsen har af ukendte årsager store problemer med at komme frem til en aftale med backen og mens det forventes, at de to parter på et tidspunkter møder hinandens krav, skal klubben også ud og hente en ny venstreback - primært som backup.

Juan Miranda viste gode takter i ved sommerens International Champions Cup, men han har ikke spillet godt for B-holdet og skuffede gevaldigt mod Levante i Copa del Rey. Den sportslige ledelse hos FC Barcelona er ikke overbevist og har indledt jagten på en ny venstreback. Det kan betyde, at Miranda må kigge sig om efter en ny klub, da han umiddelbart ikke kan se den store fremtid på førsteholdet.

Marc Cucurella ligner ikke en mand, som hentes hjem fra sin lejeaftale i Eibar og nødløsningen hos Valverde er i øjeblikket Sergi Roberto som venstreback. Roberto er oprindeligt midtbanespiller, men blev trukket ned som højreback. I sidste uge figuerede han som venstreback og den løsning er absolut ikke holdbar.

FC Barcelona er således på jagt efter en ung venstreback og erfaren venstreback.
Læs også
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Alba og Busquets med i spansk sejr over Norge
- Alba: Næsten samme følelse som i 2015
- Alba inviterede hele holdet til middag
- Alba: Unormal situation med Zidane


Ugens mest læste

Seneste nyheder