Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er rejst til Italien

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. januar 2019


Messi er rejst til Italien

Ernesto Valverde gav mandag sine spillere en fridag, og det benyttede Lionel Messi til at rejse en tur til Italien. I sit privatefly rejste han mandag morgen fra El Prat lufthavn og til Italien for at mødes med Giuliano Poser, som er ernæringsekspert og som tidligere har hjulpet Messi.

Messi oplevede i en periode, at han følte sig svag og ofte kastede op midt på banen. Giuliano Poser fik til opgave at hjælpe argentineren og hans form er siden blevet meget bedre mens han har lagt opkasten bag sig. Hvad planen er for Messi hos Poser i dag er endnu ikke til at vide. Med Messis seneste form taget i betragtning kan det næppe være for at få strikket en ny plan sammen.

Giuliano Poser særprægede plan til Lionel Messi hjalp blandt andet med at minimere argentinerens opkast, øge muligheden for at suge al energi ud af musklerne i kampene så han kan præstere på et højere niveau samt minimere muligheden for at blive skadet. Senest Messi var skadet skyldtes udelukkende at han faldt til jorden og landede forkert på sin arm.

Efter at have set Messis fremgang under Giuliano Poser, har flere fodboldspilere taget kontakt til Poser for at forbedre deres ydeevne. Blandt andet Sergio Kun Agüero, Angel Di Maria og Luciano Vietto.
Læs også
- Junior taler ud om Messi-tweets
- Ronaldo: Messi har gjort mig bedre
- Messi/Ronaldo-debatten: Afgørelsen er truffet
- Godt nyt: Messi træner med bolden igen
- Video: Messi træner hårdt for sit comeback


Ugens mest læste

Seneste nyheder