Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munir: Valverde måtte ikke spille mig

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 15. januar 2019


Munir: Valverde måtte ikke spille mig

Munir El Haddadi har efter flere chancer og to lejeperioder endelig fundet ro. Han er netop skiftet til Sevilla på en permanent aftale og skal nu forsøge at spille sig på holdet længere sydpå. Hos FC Barcelona måtte han ikke komme i spil efter nytår, forklarede han på sit første pressemøde som Sevilla-spiller.

- Da jeg hørte om Sevillas interesse var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville afsted. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde fodbolden her i klubben sammen med deres entusiastiske fans, forklarede Munir før han kom dybere ind på emnet om Valverde og FC Barcelona:

- Da jeg kom tilbage fra juleferie forklarede jeg klubben, at jeg ikke ønskede at forlænge min kontrakt. Valverde fortalte mig herefter, at han var blevet beordret af ledelsen til ikke at spille mig. Jeg fortsatte med at arbejde hårdt og jeg var heldig, at jeg fik skiftet til Sevilla før til sommer.

Sevilla betalte blot én millioner euro for at hente Munir. Var skiftet gået igennem til sommer, kunne Sevilla hente Munir gratis.
Læs også
- Officielt: Munir rykker til Sevilla
- Valverde om Munir: Han har truffet en beslutning
- Munirs agent taler ud om situationen
- Valverde til Munir: Du får ikke mere spilletid
- Medie: Munir El Haddadi er enig med Sevilla


Ugens mest læste

Seneste nyheder