Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munir: Valverde måtte ikke spille mig

Nyheder - 15. januar 2019Munir: Valverde måtte ikke spille mig

Munir El Haddadi har efter flere chancer og to lejeperioder endelig fundet ro. Han er netop skiftet til Sevilla på en permanent aftale og skal nu forsøge at spille sig på holdet længere sydpå. Hos FC Barcelona måtte han ikke komme i spil efter nytår, forklarede han på sit første pressemøde som Sevilla-spiller.

- Da jeg hørte om Sevillas interesse var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville afsted. Jeg er sikker på, at jeg kommer til at nyde fodbolden her i klubben sammen med deres entusiastiske fans, forklarede Munir før han kom dybere ind på emnet om Valverde og FC Barcelona:

- Da jeg kom tilbage fra juleferie forklarede jeg klubben, at jeg ikke ønskede at forlænge min kontrakt. Valverde fortalte mig herefter, at han var blevet beordret af ledelsen til ikke at spille mig. Jeg fortsatte med at arbejde hårdt og jeg var heldig, at jeg fik skiftet til Sevilla før til sommer.

Sevilla betalte blot én millioner euro for at hente Munir. Var skiftet gået igennem til sommer, kunne Sevilla hente Munir gratis.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder