Annonce


Annonce

Annonce

PSG presser på for at få De Jong

Transfermarked - 16. januar 2019




Frenkie de Jong er en eftertragtet spiller efter en rigtig flot sæson hos Ajax og på det hollandske landshold. FC Barcelona har længe været i spidsen i jagten på hollænderen, men Paris Saint-Germain gemmer sig absolut ikke.

PSG har også en interesse i De Jong og som altid er deres helt store salgstale vedrørende den løn, De Jong kan få i det franske. En kæmpe løn samt en enorm bonus til De Jongs agent er på bordet og det er ikke noget, som FC Barcelona hverken kan eller har tænkt sig at hamle op med.

FC Barcelona har allerede slået fast, at de har tænkt sig at møde Ajax' pris på 75 millioner euro, men spilleren skal også overbevises. Ajax har for længe siden gjort det klart, at de vil acceptere det tilbud, som De Jong vælger, såfremt en klub betaler mindst 75 millioner euro.

I øjeblikket er det op til De Jong at beslutte sig. Ifølge hollandske kilder falder beslutningen inden det nuværende transfervindue er slut. Det betyder, at De Jong og hans bagland kender til beslutningen inden vi når ind i februar. Om det bliver offentliggjort før til sommer mere tvivlsomt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG presser på for at få De Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder