Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca bliver i Copa del Rey

Copa del Rey - 18. januar 2019Officielt: Barca bliver i Copa del Rey

Det spanske fodboldforbund har i dag bekræftet, at FC Barcelona fortsætter i Copa del Rey. Der var tvivl blandt medierne - og Levante hoppede med på bølgen - da El Mundo i går berettede om, at catalanerne havde benyttet sig ulovligt at Chumi.

Det er nu faldet til jorden. Spekulationerne er skudt ned. FC Barcelona har af det spanske fodboldforbund fået information om, at Levantes klage kom for sent og derfor er de helt som ventet med i bowlen når der trækkes lod til næste runde i Copa del Rey.

Levante valgte i dag at klage over FC Barcelona og derfor måtte fodboldforbundet på overarbejde, da de netop nu gør sig klar til lodtrækningen. Her blev det vedkendt, at Levantes anklage mod FC Barcelona ifølge reglerne kom alt for sent. Vil man klage efter en fodboldkamp, skal det ske senest to dage efter at opgøret er spillet. Levante var over en uge for sent og derfor må de altså sande, at de selv er ude af turneringen efter at være blevet slået 4-2 samlet af FC Barcelona.

Forbundet har været i kontakt med Levante for at høre deres klage og FC Barcelona for at høre deres forsvar. Konklusionen er, at Levante var for sent på den og derfor har de ingen sag og FC Barcelona kan dermed fortsætte i turneringen.

Der er lodtrækning til næste runde klokken 17.00.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder