Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé første mand til at score i alle turneringer

Nyheder - 19. januar 2019Dembélé første mand til at score i alle turneringer

Ousmane Dembélé har vendt negativ til positiv efter sidste års mange historier omkring hans professionel indstilling - eller mangel på samme. Franskmanden har virkelig fået svaret tilbage på banen og senest nettede han to gange mod Levante i en kamp, hvor han endda flød meget bedre sammen med det generelle spil.

Målene mod Levante var første mål fra Dembélés fødder i Copa del Rey og det betyder, at han er den første spiller i klubben til at score i samtlige turneringer i denne sæson. Han har scoret i La Liga, Champions League og nu altså Copa del Rey. Desuden scorede han i Super Cuppen og han har dermed slået fast, at han er en vigtig spiller for Valverde.

De mange mål og det forbedrede spil betyder samtidig, at Philippe Coutinho oftere starter på bænken. Af uvisse årsager har Valverde valgt at han slet ikke vil spille med Coutinho på midtbanen og derfor er det altså Coutinho og Dembélé som kæmper om den samme plads - og her trækker Dembélé i øjeblikket det længste strå.

Coutinho viste bedre takter mod Levante, men var slet ikke på det niveau som man ved, at han har. Han blev overstrålet af sine holdkammerater og der er ingen tvivl om, at det blot handler om flere minutter og mere rytme før han indhenter sit høje niveau. Men minutter kan han kun få af Valverde, som lige nu tildeler minutterne til Dembélé.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder