Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Barca har sikret sig Frenkie de Jong

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. januar 2019


Officielt: Barca har sikret sig Frenkie de Jong

Efter flere ugers intense forhandlinger valgte Frenkie de Jong for nyligt at gå mod Paris Saint-Germains tilbud, men det fik FC Barcelona lavet om på, da præsident Josep Maria Bartomeu samt Eric Abidal og Planes drog til Amsterdam for personligt at overtale De Jong. Det lykkedes - for FC Barcelona har netop bekræftet, at De Jong skifter til Camp Nou til sommer.

FC Barcelona bekræfter, at Frenkie de Jong skifter til klubben den 1. juli 2019. FC Barcelona betaler 75 millioner euro (560 millioner kroner) for Frenkie de Jong, samt yderligere 11 millioner euro i variabler. Han skriver under på en kontrakt som løber frem til sæsonen 2023/2024 - altså i alt fem sæsoner.

Frenkie de Jong har været på radaren over en længere periode og mens det i sidste uge lignede et klart skifte til Paris Saint-Germain, valgte præsident Josep Maria Bartomeu i dag at rejse til Amsterdam for personligt at lukke handlen. Deraf er nedenstående billede kommet frem. Det er sjældent set, at præsidenten på den måde rejser ud af huset for at sikre sig en spiller, men det var tilfældet denne gang, da det kneb for den sportslige ledelse at lukke handlen.

Her ses FC Barcelona-præsident Bartomeu med De Jong

https://fcbarcelona-static-files.s3.amazonaws.com/fcbarcelona/photo/2019/01/23/92477369-b634-4fdc-a504-7422837a76e2/mini_firma-de-jong-3.jpg


Læs også
- De Jong kampens spiller - men han var utilfreds
- Video: Frenkie de Jong lærer Barca-hymnen
- Valverde: De Jong har Barca-blod
- De Jong: Drømmer om Champions League trofæet
- De Jong: Var usikker på et tidspunkt


Ugens mest læste

Seneste nyheder