Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sevilla 2-0 FC Barcelona

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 23. januar 2019


Sevilla 2-0 FC Barcelona

Ernesto Valverde overraskede alle, da han valgte at starte med Kevin-Prince Boateng på banen i stedet for Luis Suárez. Nelson Semedo spillede venstreback og ellers var det en uprøvet offensiv med Aleña, Boateng og Malcom. Copa del Reys første kvartfinale mellem Sevilla og FC Barcelona blev afviklet på Sanchez Pijzuan. Læs om kampen her.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Semedo, Piqué, Lenglet, Roberto, Rakitic, Arthur, Aleña, Vidal, Prince og Malcom

Mål
- 1-0 58' - Sarabia
- 2-0 76' - Ben Yedder
FC Barcelona lagde rigtig fint ud i kampen mod Sevilla. Sanchez Pizjuan er ofte en svær bane at komme på, da Sevilla oftest blæser ud af starthullerne, men det var ikke tilfældet onsdag aften. Andalusierne var klar til kamp, men forsøgte at minimere Barcas chancer og samtidig forsøge at omsætte egne muligheder. Det var tæt på 10 minutter inden pausen, da Ben Yedder lavede hele tre skudfinter inde i feltet og efterfølgende skød forbi. I den anden ende var Malcom yderst tæt på, at Arthur spillede ham i dybden med en god bold. Malcom rundede keeperen, men vinklen blev så spids, at han bankede bolden i sidenettet.

Første halvleg bød ikke på mange chancer, men dog en masse intensitet. Blandt andet gik Jesus Navas amok da han fik et skulderskub af Semedo mens Sergi Roberto også fik en hård medfart i en duel. Første halvleg sluttede med to gyldne chancer til Ben Yedder. Først blev han spillet alene med Cillessen, som flot reddede forsøget. Minuttet efter stod Ben Yedder fuldstændig umarkeret i feltet og forsøgte sig med et akrobatisk forsøg, men han ramte slet ikke bolden ordentligt og så kunne dommeren fløjte til pause.

Anden halvleg var blot et kvarters tid gammel før kampens første mål kom. Gerard Piqué mente pludselig at han skulle spille højreback og blev med ét træk overløbet. Et indlæg blev sendt ind i feltet hvor Semedo blev nødt til at prioritere og han løb derfor ind i det lille felt for at dække den mand, som Piqué skulle dække. Bolden gik dog hele vejen igennem og landede hos en nøgen Sarabia, som sendte bolden i mål til 1-0. Valverde reagerede prompte og pillede Boateng og Malcom ud. Malcom havde været ekstremt skuffende, selvom han af og til viste sig i glimt. Boateng kom ikke frem til noget, men arbejdede hårdt. Luis Suárez og Coutinho kom på banen i stedet. Coutinho fik en kæmpe mulighed et halvt minut senere, men fra kanten af felte ramte han slet ikke målet på sin store mulighed skabt af Luis Suárez.

Med et kvarter igen blev den 2-0. Philippe Coutinho mistede bolden ved at forsøge en teknisk aflevering bag om støttebenet fremfor bare at aflevere ganske normale over fem meter. Hans aflevering lykkedes ikke og Silva kunne løbe bolden op i banen. Han fandt Banega, som med et fladt indlæg fandt Ben Yedder bagerst i feltet - bolden gik forbi både Piqué og Lenglet før Ben Yedder kunne sætte foden på og score til 2-0. Bolden gik under en meter forbi Piqué, men han var helt sikkert overbevist om, at situationen var reddet og lod bolden gå.

Det hele sluttede 2-0 på Sanchez Pizjuan og dermed har FC Barcelona for anden gang tabt den første af to kampe i Copa del Rey. Først var det Levante, denne aften var det Sevilla. Der er returkamp på Camp Nou om en uge.
Læs også
- Piqués klub kan møde Barca i Copa del Rey
- Hvem har endnu ikke vundet Copa del Rey?
- Copa del Rey-finale: Status på skaderne i Barca
- Officielt: Copa del Rey med stor ændring!
- Murillo er sikret en guldmedalje i Copa del Rey


Ugens mest læste

Seneste nyheder