Annonce


Annonce

Annonce

Suarez: Messis-fravær er ingen undskyldning

Copa del Rey: Af Sajad Koftan - 24. januar 2019




Træner Ernesto Valverde valgte onsdag aften at spare holdets største stjerne, Lionel Messi, i 2-0 nederlaget på udebane mod Sevilla i Copa del Rey kvartifinalen - en dårlig undskyldning for nederlaget, mener angrebsmakkeren, Luis Suarez.

Messi, som jo hjalp catalanerne til en sejr over Leganes i weekenden, da troldmanden kom ind fra bænken og sprudlede for sit hold, blev efterladt hjemme i Barcelona, måske med henblik på at give stjernen en velfortjent hviledag, med tanke på de kommende Champions League-opgør næste måned, ifølge det engelske medie, Four Four Two.

Barca har tabt to ud af sine otte kampe i alle turneringerne i denne sæson, hvor Messi ikke har været på banen, mens catalanerne kun har tabt to ud af 24 kampe, hvor magikeren har været på banen.

Luis Suarez vil dog ikke begrunde nederlaget, ved at bruge Messis fravær som undskyldning.

- Leo var heller ikke med i mange andre kampe, hvor vi allesammen løftede i flok og tog ansvar i kampen, sagde angriberen.

- Idag var det ikke en undskyldning, men jeg håber stadig at Leo er tilbage i returkampen på Camp Nou, for han gør en væsentlig forskel.

- Men januar måned er altid fyldt med udfordringer og komplikationer, da både cuppen og ligaen jo skal prioriteres højt. Og så har vi Champions League, som vi alle gerne vil være en del af.

- Vi har en bred trup med masser af kvalitet, og burde vinde alle typer kampe, uanset hvem vi vælger at spare, sagde den tidligere Livepool-stjerne.

Også Pique måtte lægge ører til jounalisternes henvisning til Messis fravær i kampen mod Sevilla.

- Om Messi er tilbage i returkampen ? Det må træneren jo afgøre, sagde Pique. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suarez: Messis-fravær er ingen undskyldning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder