Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie: Jeg afviste Guardiola i en samtale

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. januar 2019Frenkie: Jeg afviste Guardiola i en samtale

Det hollandske supertalent var en ombejlet herre, hvor catalanerne jo trakt det længste strå i kampen om Frenkie de Jongs eftertragtede underskrift, hvor også stenrige Manchester City og Pep Guardiola fik den kolde skulder i sidste ende.

FC Barcelona havde indledt en direkte duel mod nogle af verdens største klubber, i jagten på Frenkie De Jong - en kamp som endte med at sende et af de største midtbane-talenter til Camp Nou, og som dermed sendte 680 mio. kr. til Ajax Amsterdam.

Frenkie de Jong var nemlig ikke i tvivl - Barca er drømmeklubben.

Ifølge det hollandske medie, NOS, forsøgte den tidligere Barca og nuværende Manchester City-træner, Pep Guardiola, at overtale de Jong til at skifte til England, selvom overtalelsesevnerne ikke gav gevinst for Pep og Manchester City.

- Jeg talte med Guardiola som ville have mig til City, men jeg ville til Barca, sagde de Jong til det hollandske medie.

- Klubberne prøvede allesammen at overbevise mig, hvor alle argumenterede på deres måde. Jeg er både glad og stolt over klubbernes ihærdige forsøg for at få mig.

- Men Barcelona har altid været en drøm for mig. Jeg kunne mærke med det samme at Barca var meget seriøse omkring min fremtid og at de endda lovede mig spilletid med det samme. Det gjorde altsammen meget nemmere, fortsatte stjernen.

- Som barn holdt jeg mig altid vågen for at se Barcas kampe på tv. Så blev jeg mere interesseret i klubben, specielt efter Guardiolas succesfulde periode for Barca. Så blev jeg bare en større fan.

- Messi har altid været mit helt store idol, selvom jeg også kunne lide resten af Barca-truppen, sagde Frenkie de Jong til det holldanske medie, ovenpå den netop underskrevet kontrakt som betyder at talentet skifter til Barcelona til sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder