Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Boer: Messi forelsker sig i Frenkie

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. januar 2019De Boer: Messi forelsker sig i Frenkie

Ronald de Boer, den tidligere Barca-stjerne og en del af staben i ungdoms-afdelingen hos Ajax, roser Barcas nye indkøb, Frenkie de Jong, i et interview med mediet, Cadena SER, beretter SPORT.

De Boer, som også er Ajax-ambassadør, forventer at det unge stortalent, de Jong, hurtigt tilpasser sig spilfilosofien hos Barca, da hollændernes spil jo er sammenligneligt med catalanernes fodbold-tankegang.

- Frenkie de Jongs DNA er nærmest identisk med Barcas DNA.

- Han er intelligent og er fyldt med kreative ideer op ad banen, hvor han aldrig laver en aflevering uden en dybere mening. Messi kommer til at forelske sig i de Jong, sagde Ronald de Boer.

De Boer er desuden glad og stolt over at de Jong valgte Barcelona, da catalanerne jo spiller en aggressiv form for positionsfodbold, som vil passe perfekt ind hos den unge hollandske kronjuvel.

- For mig passer han bedre til Barca end til PSG, fortsatte de Boer, inden han uddybede.

- Frenkie er ikke bleg for at drible med bolden og skabe plads for sine medspillere. Han bliver uhyggelig for forsvarsspillerne i La Liga, fordi han er så hurtig til at bygge spillet op.

- Et af de bedste kvaliteter er hans tiltrækningsevne, som jo medfører at modstanderne sættes af og Barca-angiberne dermed bliver spillet i dybden.

Nedenfor et udpluk af Frenkie de Jongs bedste øjeblikke for Ajax og det hollandske landsholdFC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder