Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca

Nyheder - 24. januar 2019Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca

Denis Suárez' situation er ikke holdbar. Hverken for spilleren selv eller for FC Barcelona. Alle i klubben håber på, at der kommer en løsning på situationen dette transfervindue, men tiden er ved at løbe fra dem - og specielt fra Denis Suárez selv.

Således har Ernesto Valverde ikke længere tænkt sig at give spilletid til Denis Suárez. Situationen er meget lig med den som Munir netop har været igennem. Eneste forskel er, at FC Barcelona tilbød en kontraktforlængelse til Munir, som han afviste hvorefter han blev afskrevet til alle kampe indtil han skiftede til Sevilla.

Denis Suárez er i forhandling med Arsenal, men det forlyder, at de er brudt sammen og at man igen er på nul. FC Barcelona vil ikke udleje Denis Suárez endnu engang, man vil kun sælge ham. Derfor er det dén løsning, som man går efter i øjeblikket. Det er derfor også op til Suárez selv at føre et skifte igennem, da han skal se langt efter spilletid i resten af sæsonen hvis han ikke kommer videre inden januar bliver til februar.

Selv ønsker Denis Suárez at skifte til Arsenal, men den engelske klub forsøger at tvinge en lejeaftale igennem hvilket FC Barcelona altså ikke ønsker. Senest røg Denis Suárez ud af truppen mod Sevilla, da Kevin-Prince Boateng dagen efter sin præsentation overtog pladsen fra Denis Suárez i truppen mod Sevilla. Det var et klart tegn til midtbanespilleren om, at tiden i FC Barcelona nu for alvor er slut.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder