Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Messi ringede til mig

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 25. januar 2019


De Jong: Messi ringede til mig

Frenkie de Jong har taget alle overskrifter i fodboldens verden det seneste døgn. FC Barcelonas køb af den hollandske guldfugl gik ikke stille af sig, og selvom han først skifter til sommer, så har han naturligvis forklaret sit skifte - og fortalt, at Messi ringede til ham. Her kan du læse alt, hvad De Jong udtalte efter at handlen blev offentliggjort.

- PSG var efter mig og det ville helt sikkert have været et godt valg. De imponerende mig med en god klub, et godt hold og en god træner samt en god mulighed for at få spilletid. Det kunne have været en fordel at spille i Ligue 1 i forbindelse med min udviklidng, men FC Barcelona har altid været min drøm og La Liga besidder mere kvalitet som helhed.

- Jeg tog til Manchester og Paris for at tale med Tuchel og Guardiola. Min beslutning er ikke imod de to klubber, men for FC Barcelona. Konkurrencen er stor da spansk fodbold er konkurrencepræget. Sådan er det også i Frankrig, men der får man ikke fornemmelsen af, at man kan spille i 10 år.

- Jeg tænkte, at det ville være svært at få meget spilletid i FC Barcelona på grund af så mange midtbanespillere, men klubben gav mig en god følelse og jeg ved, at der ikke gives garantier i fodbolden - men mine chancer er gode.

- Busquets er verdens bedste defensive midtbanespiller og han har stadig nogle år i sig. FC Barcelona ser mig spille på alle tre positioner på midtbanen men umiddelbart skal det være foran Busquets. Jeg tager til Barca for at starte - men jeg lader det komme som det kommer.

- Selvfølgelig bliver det smukt at spille ved siden af Messi, men lige nu kan jeg ikke sige så meget om det. Jeg har aldrig spillet med ham. Alle ved, at jeg mener, at Messi er verdens bedste. Messi ringede til mig, men nøglen til transferen var FC Barcelona som klub.

Frenkie de Jong skifter til FC Barcelona den 1. juli 2019 - altså til sommer. Han skriver her under på en kontrakt der løber i fem sæsoner.
Læs også
- De Jong kampens spiller - men han var utilfreds
- Video: Frenkie de Jong lærer Barca-hymnen
- Valverde: De Jong har Barca-blod
- De Jong: Drømmer om Champions League trofæet
- De Jong: Var usikker på et tidspunkt


Ugens mest læste

Seneste nyheder