Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG vil have hævn: Vil købe Coutinho

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 26. januar 2019


PSG vil have hævn: Vil købe Coutinho

Paris Saint-Germain var for en kort stund sikre på, at de ville få Frenkie de Jongs underskrift, men i stedet rejste FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu til Amsterdam for at lukke handlen og officielt sikre sig De Jong til FC Barcelona fra sommer.

Det jubler man langt fra over i PSG, hvor man nu indleder jagten på regulær hævn. Det melder RMC-journalisten Daniel Riolo. PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi har rettet fokus mod Philippe Coutinho, som i øjeblikket er inde i en rigtig skidt periode rent spillemæssigt.

Han er ikke fast mand på holdet til trods for at være klubbens dyreste spiller nogensinde. Og når han får spilletid, så er det ikke meget magi der kommer fra hans fødder. Senest blev han trådt på efter nederlaget til Sevilla, da han mistede bolden på et farligt sted hvilket førte til Sevillas andet mål i kampen.Coutinho har en kontrakt til 2023 og en frikøbsklausul på 3 milliarder kroner. Det er næppe penge, som PSG kan grave sig frem til og bruge, men i PSG vil man forsøge alt på at ramme Barca og derfor retter man altså fokus på mulighederne for at kapre Coutinho - nøjagtigt som de gjorde ved Neymar i 2017.

Hvis PSG har 3 milliarder kroner på hånden og Coutinho siger ja til et skifte, så kan FC Barcelona ikke gøre noget. Men har PSG ikke pengene svarende til frikøbsklausulen, så skal de til forhandlingsbordet med FC Barcelona, hvor de næppe får det let. Det ligner en fuldstændig umulig opgave, men det sagde man også inden Neymars skifte. At bruge 1,6 milliarder kroner på én spiller virkede totalt uopnåelig på daværende tidspunkt.
Læs også
- Officielt: Coutinho skifter til Bayern
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Valverde: Coutinho ville væk siden maj
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Officielt: Coutinho udlejet til Bayern München


Ugens mest læste

Seneste nyheder