Annonce


Annonce

Annonce

De Jong: Nu er det De Ligts tur

Transfermarked - 26. januar 2019




Frenkie de Jong kan endelig vende fokus mod Ajax' fodboldkampe. Til trods for at hans agent har arbejdet i kulissen for at sikre ham en god aftale med FC Barcelona, har det helt sikkert også fyldt meget i hverdagen hos de Jong, som for få dage siden lukkede handlen med FC Barcelona.

Efter at have skrevet under på sin nye aftale som gør ham til FC Barcelona-spiller fra sommer, kom han med en joke om, at nu er det Matthijs de Ligts tur til at skifte. De Ligt har været i søgelyset hos FC Barcelona længe og den bomstærke forsvarsspiller ser da også sig selv i klubben.

- Jeg kan mærke, at en tung sten er fjernet fra mine skuldre. Jeg kan være meget rolig nu. Nu er det De Ligts tur, kom det jokende fra de Jong.

De Ligt har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil spille i FC Barcelona, men der er ingen tvivl om, at han stadig skal overbevises, da flere aspekter i en eventuel handel skal nå op i en højere enhed. Desuden fortæller De Ligt, at han er meget glad for nyheden om at de Jong skifter til FC Barcelona.

Om De Ligt bliver næste mand i FC Barcelona bliver spændende at følge. Det forventes dog ikke at ske, at der bliver lukket en handel her i januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Nu er det De Ligts tur

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder