Annonce


Annonce

Annonce

Juventus frygter Barca i Matthijs de Ligt-jagt

Transfermarked - 26. januar 2019




Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt har været de to helt store samtaleemner gennem hele sæsonen. Ajax har i god tid været klart over, at de ikke kan holde fast i begge profiler ind i næste sæson og derfor har de forberedt sig på et salg af begge spillere.

Tidligere på ugens bekræftede FC Barcelona, at de har sikret sig Frenkie de Jong fra næste sæson. Nu indledes jagten på forsvarsklippen Matthijs de Ligt, som Juventus også meget gerne ønsker til klubben. Men ifølge italienske medier frygter Juventus, at FC Barcelona snupper De Ligt.

Juventus frygter, at FC Barcelona snupper De Ligt for næsen af dem, som de snuppede De Jong for næsen af Paris Saint-Germain. Når dagen er omme er det fuldstændig op til spilleren hvilken klub han vil skifte til, såfremt klubben har mødt Ajax' krav. Matthijs de Ligt forventer ikke at få styr på sin fremtid i denne måned, men forhandlingerne og snakken vil helt sikkert køre hele vejen til sommer.

Til sommer forventes han at skifte klub og her er spørgsmålet hvilken klub, der kan overtale ham til et skifte. FC Barcelona har lovet nogle ting til De Jong, hvilket havde indflydelse på hans valg, men selv efter at have underskrevet udtalte han, at der ikke udstedes garantier i fodboldens verden.

Matthijs de Ligt er blot 19 år men har allerede over 100 klubkampe på CV'et lige som han også har spillet 13 kampe for det hollandske A-landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus frygter Barca i Matthijs de Ligt-jagt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder