Annonce


Annonce

Annonce

Vidal surmuler over udskiftning mod Girona

La Liga - 28. januar 2019




Arturo Vidal får en masse spilletid i øjeblikket, men det er ikke altid, at han får lov til at spille en kamp fra start til slut. I weekenden startede han på banen med blev taget ud i anden halvleg for at give plads til Artur. På vej ud kunne man tydeligvis se på Vidal, at han var ekstremt skuffet over at blive taget ud.

For nogle måneder siden startede han på banen mod Athletic Bilbao og var med afstand den bedste mand på banen. Valverde valgte dog overraskende at tage ham ud, og mange troede, at det var for at spare hans kræfter til den efterfølgende kamp mod Tottenham i Champions League. Her startede han dog på bænken og han var siden på de sociale meder med en sur emoji for at vise sine følelser.

Det blev til en længere intern sag og Vidal var efterfølgende inde på Valverdes kontor for at undskylde og han har siden arbejdet sig ind i varmen igen. Men i weekenden var han igen skuffet af at blive revet ud.

Arthurs indskiftning gav FC Barcelona mere boldbesiddende spil og selvom Vidal kæmpede hårdt og aldrig gav op, så var Arthurs indskiftning en rigtig god en, da Arthur spillede en stærk anden halvleg og hjalp Busquets med at kontrollere midtbanen.

Om Vidal starter inde i Copa del Rey-kampen mod Sevilla onsdag aften, hvor FC Barcelona jagter en sejr efter sidste uges 2-0-nederlag bliver således spændende at se. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal surmuler over udskiftning mod Girona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder