Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Todibo er rejst til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 31. januar 2019


Medie: Todibo er rejst til Barcelona

For nogle uger siden sikrede FC Barcelona sig Jean-Clair Todibo fra Toulouse. Klubben bekræftede, at franskmanden ville lande i klubben til sommer på en fri transfer, men netop meldes det ud i spanske medier, at FC Barcelona vil fremskynde ankomsten af Todibo.

Således ønsker klubben at Todibo allerede i dag - på transfervinduets sidste dag - flyver til Barcelona for at skifte i indeværende transfervindue. Det kræver, at FC Barcelona og Toulouse kan komme til enighed om en pris for transferen, da Todibo fortsat er under kontrakt med Toulouse.

Hos Mundo Deportivo forlyder det således, at Todibo i dag er rejst til Barcelona for at færdiggøre sit skifte. Det er altså kun bekræftelsen som mangler. Går alt efter planen, så bliver Todibo i dag bekræftet som ny mand i FC Barcelona i dette transfervinduet mens præsentationen finder sted i morgen således han hurtigst muligt kan komme i gang med at spille.

Ifølge den velorienterede journalist Gerard Romero, er det kun meget små detaljer, som mangler at falde på plads og netop derfor har Toulouse givet Todibo lov til at rejse afsted, da de små detaljer ikke skulle give de store problemer.
Læs også
- Agent stiller stride krav til Todibo-exit
- Todibo på ugens hold hos Mundo Deportivo
- Todibo er ikke sikret en fremtid på Camp Nou
- Video: Interview med Jean-Clair Todibo i bile
- Officielt: Barca henter Todibo nu


Ugens mest læste

Seneste nyheder