Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: FC Barcelona køber Emerson

Transfermarked - 31. januar 2019




FC Barcelona har her til aften handlet i brasilianske Atlético Mineiro. Klubben bekræfter, at man har sikret sig den brasilianske back Emerson fra den 1. juli 2019. Han lander altså i klubben til sommer hvorefter han påbegynder sin Barca-karriere.

Emerson er blevet udstyret med en fem-årig kontrakt således han er at finde i klubben fra sommer og frem til 2023/2024. FC Barcelona betaler 12 millioner euro, men klubben melder ikke yderligere ud om hvor høj en frikøbsklausul Emerson får.

Emerson blev 20 år for to uger siden og var i Belo Horizonte i et års tid før han rykkede til Ponte Preta. Herefter rykkede han til Atlético Mineiro. Han er højreback og har blandt andet spillet U-landskampe for Brasilien og er netop nu aktiv ved det Sydamerikanske U20 i Chile.

I Brasilien ser man Emerson som den nye Dani Alves på grund af sin typiske interesse i at løbe med frem i banen og støtte angrebet. Desuden er han en stærk pasningsspiller, som han flere gang han vist i sine løb frem i banen. Han har desuden scoret nogle voldsomme mål fra distancen i løbet af sin karriere.

Han er spiller nummer tre, som lander i klubben til sommer. Frenkie de Jong er sikret og også Jean-Clair Todibo kommer til sommer - selvom FC Barcelona i skrivende stund arbejder på at sikre ham allerede i dette transfervindue. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: FC Barcelona køber Emerson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder