Real Madrid var Barcas seneste mareridt i Copa del Rey

Copa del Rey - 2. februar 2019

FC Barcelona har vundet Copa del Rey fire år i træk. Man skal helt tilbage til 2013/2014 før de senest måtte forlade turneringen uden pokalen. Her tabte de 2-1 til Real Madrid i finalen - og faktisk er dén kamp netop senest, at FC Barcelona røg ud af turneringen.

Selvom FC Barcelona har tabt et par kampe i løbet af de seneste år, så har man altid formået at vende kampene på hovedet. Det så man mod Levante tidligere i denne sæson, hvor man tabte 2-1 ude men vandt 3-0 hjemme. Også mod Sevilla tabte man, men igen formåede man at vende det samlede resultat.

Det er altså Real Madrid, som senest var FC Barcelonas mareridt i Copa del Rey. Nu mødes de to mandskaber igen i Copa del Rey - denne gang i semifinalen hvor første kamp spilles i næste uge på Camp Nou. Returen spilles på Bernabeu hvor FC Barcelona skal forsøge at gøre arbejdet færdig og sikre sig en plads i finalen mod enten Valencia eller Real Betis.