Annonce


Annonce

Annonce

Stoichkov sender brev til Coutinho

Nyheder - 4. februar 2019




Philippe Coutinho har ikke fundet frem til sit normale niveau, men har i de seneste par kampe vist glimt af hvad han kan. Medier sender ham allerede videre i karrieren, men hvis man spørger Hristo Stoichkov, så skal Coutinho ingen steder.

Således har Hristo Stoichkov sendt et brev til Coutinho hvori han gør det klart, at brasilianeren ikke skal overveje at forlade klubben.

- Jeg skriver dette for at sende min støtte og forståelse for din situation i denne svære tid. Glem ikke, at mange fodboldspillere ønsker at være i din situation; score to vigtige mål mod Sevilla og have Messi til at lade dig sparke et straffespark.

- Det er ikke let at glide ind i FC Barcelona og i mine første måneder i klubben havde jeg det også svært men jeg ved, at du har kvaliteten til at komme igennem denne periode. Du er blandt de bedste udlændinge til at spille i FC Barcelona og du har evnen til at vokse endnu mere.

- Jeg beder dig om ikke at overveje at skifte til en anden klub. Der er ingen klub som vores; det er mere end en klub. Der findes ikke bedre end at spille med spillere som Messi, Suárez og resten af spillerne i FC Barcelona. Du vil elske at spille fodbold.

Coutinho ventes at få en rolle fra første fløjt mod Real Madrid onsdag aften. Ousmane Dembélé er nemlig kun lige vendt tilbage fra en skade og en omgang feber og det er derfor tvivlsomt at han skulle starte inde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stoichkov sender brev til Coutinho

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder