Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vice-præsident afviser Neymar: En principsag

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. februar 2019


Vice-præsident afviser Neymar: En principsag

FC Barcelonas vice-præsident, Jordi Mestre, har afvist alle rygter, spekulationer og forlydenheder som kunne have antydet at den catalanske giga-klub er interesseret i at hente PSG-stjernen, Neymar, tilbage til Camp Nou.

Neymar forlod Camp Nou til fordel for den franske rigmandsklub, Paris Saint-Germain, i august 2017, hvor den brasilianske dribler blev verdens dyreste fodboldspiller, da de arabiske ejere hentede ham til Frankrig for 1,6 mia kr.

Men på trods af Neymars Barca-exit, bliver den 27-årige verdensstjerne stadig sendt tilbage til Catalonien på rygtebasis, hvor seneste skud på stammen blev proklameret af mediet, Evening Standard, som endda hævdede at Barcas Philippe Coutinho skulle sælges til PSG - hvorefter Barca-pengene skulle bruges på Neymar.

Men i et interview med SPORT, fik Barcas vice-præsidenten, Jordi Mestre, banket alle Neymar-rygterne til jorden, eftersom spekulationerne har taget overhånd, ifølge Barca-manden.

- I fodbold-verdenen er Neymar spektakulær og en af de bedste i verden.

- Men personligt er det en principsag, at Barca afviser Neymar på alle fronter. Vi tillader simpelthen ikke at han vender tilbage, sagde Mestre kontant.

- Under alle omstændigheder er det meget urealistisk at Neymar trækker vores trøje overhovedet igen.

- Der er flere årsager til dette. Først handler det om økonomi og herefter tror jeg at Nasser Al-Khelaifi (PSG´s præsident) vil gøre alt for at holde på Neymar, sagde vice-præsidenten og forsatte.

- Neymar både skuffede og belastede os, da han forlod Barca i 2017. Neymar-lejren lovede os én ting, men gjorde noget helt andet.

- Heldigvis lugtede vi lunten i god tid, inden vi blev tvunget til at udbetale en bonus for Neymars kontraktforlængelse. Neymars far spillede på to heste, som er helt uacceptabelt for os, indrømmede Mestre.

- Vi kunne have sparet en masse penge og en del medie-støj. For det som gjorde mest ondt var ikke salget, men måden det skete på.

- Hvis Neymar bare var kommet til os og sagt "Jeg vil gerne skifte klub", så havde det været en anden sag for Barca-ledelsen. Man må aldrig hæve sig over klubben, forklarede Mestre.
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder