Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi gambler ikke med Messi

El Clasico - 5. februar 2019Valverde: Vi gambler ikke med Messi

Om Messi er skadet eller ej vides endnu ikke. Siden weekendens kamp, har FC Barcelona ikke lukket et eneste ord ud omkring Messis situation efter at han modtog behandling mod Valencia, men dog spillede kampen til ende.

I dag dukkede Ernesto Valverde op til pressemøde forud for El Clásico i Copa del Rey i morgen aften og cheftræneren var naturligvis forberedt på, at der ville komme spørgsmål omkring Messis tilstand.

- Jeg har ikke set Messi i dag, så jeg ved det ikke. Vi skal træne nu her, og så må vi se, hvordan han har det. Uanset hvor meget lægerne melder en spiller klar, så er det altid op til spilleren at have den afgørende fornemmelse.

- Jeg tager ingen chancer, sådan har jeg aldrig været. Det kunne være, hvis der var tale om den sidste kamp i sæsonen, men jeg gambler ikke med Messi eller andre spillere.

- Vi må se, hvad der sker til træning med hensyn til Dembélé. I går trænede han for sig selv. Men vi har en afgørende træning og her ser vi spillerne an, konkluderede Valverde og fulgte op med følgende:

- Arthur har stilen, som passer til FC Barcelona, derfor hentede vi ham. Han er utrolig sikker på bolden og finder altid en fri position til at modtage bolden. Han har forbedret sig til for holdets bedste og vi ved, at han har endnu mere at byde på.

Valverde skal nu lede træningen for sidste gang inden opgøret mod Real Madrid i morgen aften. Til træningen bliver spillerne set an og Valverde tager herefter sine beslutninger og sætter officielt navne på de spillere, som skal deltage i opgøret.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder