Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde svarer Real-træner: Hårdt for alle

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. februar 2019


Valverde svarer Real-træner: Hårdt for alle

Real Madrids cheftræner, Santiago Solari, ytrede tidligere på ugen sin holdning til det tætte kampprogram i La Liga, hvor rivalernes argentinske cheftræner mener at FC Barcelona ofte favoriseres i forhold til de resterende hold i ligaen - noget som Barcas træner fik kommenteret på overfor mediet SPORT.

Real Madrids træner, Solari, har kaldt det for "mærkværdigt" at Barca har haft flere hviledage at gøre godt med, i forhold til den spanske hovedstadsklub, op til Copa del Rey-semifinalerne.

Catalanerne spillede senest mod Valencia i lørdags, hvorefter El Clasico finder sted i aften - mens Real Madrid var i aktion i søndags.
Samme scenarie finder sted i returopgøret, som skal spilles på Bernabeu den 27 februar.

- Kampprogrammet er hårdt for os alle, sagde Valverde til SPORT.

- Nogle gange får klubberne nogle ekstra dage at hvile, og andre gange er det bare ærgeligt. Jeg ser ikke noget mærkværdigt eller underligt ved det.

- Mod Sevilla havde vi én dag mindre at hvile os. Imorgen er det Real Madrid som får en dag mindre, mens det kan være Valencia næste gang. Og sådan kan man blive ved, sagde træneren tirsdag aften til SPORT-journalisterne.

FC Barcelona tager imod Real Madrid i aften kl 21 på Camp Nou, hvor Valverdes tropper skal forsøge at få et godt resultat med til Bernabeu til returopgøret.Ugens mest læste

Seneste nyheder