Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sparer Valverde spillere i aften?

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. februar 2019


Sparer Valverde spillere i aften?

I aften tørner Barca sammen med ærkerivalerne fra Real Madrid, når første kamp i semifinalen i Copa Del Rey finder sted på Camp Nou.

Der er altid meget på spil, når de to spanske tophold mødes. Spørgsmålet er dog, om Valverde har tænkt sig at spare profiler i aftenens kamp, som han har haft for vane i cup-kampene i denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at Copa Del Rey har været nedprioriteret i denne sæson. Barca har tabt flere kampe med reserverne for siden hen at vende tingene på hovedet på Camp Nou. Det så man senest mod Sevilla, som tabte med knusende 6-1 på Camp Nou efter at have vundet første opgør med 2-0 i Andalusien.

Man kan derfor spekulere i, om Valverde har i sinde at spare profiler i aftenens kamp, selvom modstanderen hedder Real Madrid. Messi er som bekendt netop kommet tilbage fra en mindre skade, så spørgsmålet er, om Valverde starter med den magiske argentiner på bænken i aften.

Samtidig venter der et svært program lige rundt om hjørnet, hvor Barca allerede i weekenden spiller en svær udekamp mod Bilbao. Det kan være endnu en grund til, at der spares spillere i aftenens kamp.

På den anden side er der tale om et semifinaleopgør mod de hvide fra Madrid. Det er en kamp, som alle Barcas spillere og tilhængere ønsker at vinde. Dermed er der også chance for, at Valverde stiller med stærkest mulige opstilling i aften.

Hvordan Barca-træneren vælger at blande kortene, får vi først svar på cirka en time før kampstart.
Læs også
- Hvorfor har Valverde givet spillerne fri?
- Valverde: Coutinho ville væk siden maj
- Sætter Piqué spørgsmålstegn ved Valverdes taktik?
- Valverde sender mærkværdigt signal
- Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar


Ugens mest læste

Seneste nyheder