Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ajax øger prisen på Matthijs de Ligt

Transfermarked - 7. februar 2019




Ajax har for flere måneder siden sat et prisskilt på Matthijs de Ligt, men den hollandske klub har nu øget prisen på deres 19-årige superstjerne og det kan få FC Barcelona til at trække sig tilbage medmindre man formår at handle godt på sommerens transfermarkedet i forhold til spillersalg.

I FC Barcelona har man normalt et fast budget på 60 millioner euro som kan bruges på spillersalg. Men med købet af Frenkie de Jong, som går indunder sommerens transferbudget, er man allerede 15 millioner euro i underskud. Klubben handler dog ud fra idéer og planer og det er ingen hemmelighed, at flere spillere i klubben forventes at blive solgt til sommer og dermed bringe penge ind.

Det har længe været vidst, at Ajax havde sat Matthijs de Ligt til at koste 75 millioner euro. Men med den enorme interesse for spilleren, lader det til at prisen er steget. Specielt efter at man med succes fik solgt Frenkie de Jong for 75 millioner euro.

Angiveligt koster De Ligt nu et sted mellem 85-90 millioner euro og derudover skal man tælle 11 millioner euro med. Det fulde beløb for at købe Matthijs de Ligt kan altså komme op over 100 millioner euro svarende til 750 millioner danske kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ajax øger prisen på Matthijs de Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder