Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

TV2 Sport viser Barcelonas kamp i weekenden

La Liga - 7. februar 2019TV2 Sport viser Barcelonas kamp i weekenden

Strive Sport ejer rettighederne til fodbolden i Spaniens bedste fodboldrække. I går kunne de tilmed sikre sig rettighederne til Copa del Reys semifinale og derfor viste de altså El Clásico mellem FC Barcelona og Real Madrid på Camp Nou.

Som bekendt har TV2 Sport sikret sig del af Strive Sports rettigheder og det betyder, at TV2 Sport hver uge kan sende én topkamp fra La Liga eller Serie A. I sidste weekend skuffede de gevaldigt, da de valgte Real Madrids hjemmekamp mod Alavés, fremfor FC Barcelonas svære kamp mod Valencia.

Men i weekenden er der noget at glæde sig til. Søndag aften befinder FC Barcelona sig i Baskerlandet, hvor de møder Athletic Bilbao på San Mamés. Den kamp viser TV2 Sport hvorfor man for en sjælden gang skyld kan tænde for tv'et og se FC Barcelona direkte igennem sin tv-pakke, som man tidligere har kunne det.

El Clásico er det helt store samtaleemne i disse dage, da FC Barcelona og Real Madrid møder hinanden tre gange på kort tid. Med Strives rettigheder til Copa del Reys semifinale kan man altså se alle tre El Clásicos gennem Strive. Den næste kamp - returen i semifinalen - spilles den 27. februar på Bernabeu og den 2. marts er FC Barcelona tilbage på Bernabeu - denne gang i ligaen.

TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, udtalte følgende omkring aftalen
- Dette er en unik aftale for os. Efter fire succesrige år med TV 2 SPORT er det tid til at tage det næste store skridt. Det gør vi nu med fodbold fra den absolut øverste hylde. Det er verdens bedste klubhold og verdens bedste spillere, du nu kan følge på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Messi, Ronaldo og Modric er kendt af alle danske fodboldfans, og jeg er stolt over, at disse klassespillere og hold som Barcelona, Real Madrid og Juventus kan følges på TV 2 SPORT. Det er stort for os.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

479,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder