Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. februar 2019


Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi

Lionel Messi er historiens bedste fodboldspiller og har år efter år vist sine ekstraordinære evner på fodboldbanen. Ingen er i tvivl om hans kvaliteter og FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu er da også klar over, at der på et tidspunkt skal være et mandskab uden Lionel Messi på holdet.

- Vi har verdens og historiens bedste spiller i Messi. Vi ved, at der kommer en dag, hvor han siger, at han stopper karrieren. Derfor skal vi forberede klubben til fremtiden, fortæller Bartomeu ifølge Sport.

- Vi henter gode, unge spillere ind for at holdet kan fortsætte sin enorme succes. Det er vores ansvar i ledelsen. Arthur, Ter Stegen, Dembélé, Lenglet, Coutinho, De Jong og Todibo.

- Jeg er færdig som præsident om to sæsoner, så jeg har et ansvar som omhandler at efterlade klubben i en god position og sikre, at den nye præsident glider let ind i arbejdet på at fortsætte successen i klubben.

- Jeg fortalte Frenkie de Jong, hvad det betyder at komme til FC Barcelona. Ikke bare hvordan det er at spille i klubben, men også om byen, som bliver hans hjem i de kommende 12-14 år.

FC Barcelona arbejder lige nu på at sikre sig De Ligt til næste sæson. Han er blot 19 år og kan altså blive endnu en ung spiller, som gør sig gældende i klubben for fremtiden.
Læs også
- Video: Messi træner hårdt for sit comeback
- Ronaldo: Det adskiller mig fra Messi
- Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar
- Junior Firpo svinede Messi til på Twitter
- Video: Messi har påbegyndt genoptræningen


Ugens mest læste

Seneste nyheder