Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger

Skader - 8. februar 2019Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger

Arthur er inde i en fantastisk spillemæssig periode og har ofte sat sit totale præg på midtbanen hos FC Barcelona. Men det kommer man til at se langt efter de kommende uger. FC Barcelona bekræfter nemlig at Arthur har pådraget sig en skade.

Der er tale om en lårskade, som holder ham ude i 3-4 uger. Det betyder, at han misser nogle vigtige - og ikke mindst svære - kampe for FC Barcelona. Hvis han er ude i op til tre uger går han glip af kampene mod Athletic Bilbao på udebane, Valladolid på hjemmebane, Lyon på udebane, Sevilla på udebane og El Clásico i Copa del Rey på Bernabeu.

Herefter venter endnu en kamp på Bernabeu - denne gang i ligaen - og der er altså en chance for, at Arthur bliver klar til den kamp. Hvis ikke, så går han udover El Clásico også glip af kampen mod Rayo Vallecano. Men det er flere uger i fremtiden, så meget kan nå at ske endnu.

Arthur tilknytter sig Dembélé, Umtiti, Rafinha og Cillessen på skadeslisten. Dembélé ventes dog klar til søndagens udekamp mod Bilbao.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 48%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder