Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger

Skader - 8. februar 2019




Arthur er inde i en fantastisk spillemæssig periode og har ofte sat sit totale præg på midtbanen hos FC Barcelona. Men det kommer man til at se langt efter de kommende uger. FC Barcelona bekræfter nemlig at Arthur har pådraget sig en skade.

Der er tale om en lårskade, som holder ham ude i 3-4 uger. Det betyder, at han misser nogle vigtige - og ikke mindst svære - kampe for FC Barcelona. Hvis han er ude i op til tre uger går han glip af kampene mod Athletic Bilbao på udebane, Valladolid på hjemmebane, Lyon på udebane, Sevilla på udebane og El Clásico i Copa del Rey på Bernabeu.

Herefter venter endnu en kamp på Bernabeu - denne gang i ligaen - og der er altså en chance for, at Arthur bliver klar til den kamp. Hvis ikke, så går han udover El Clásico også glip af kampen mod Rayo Vallecano. Men det er flere uger i fremtiden, så meget kan nå at ske endnu.

Arthur tilknytter sig Dembélé, Umtiti, Rafinha og Cillessen på skadeslisten. Dembélé ventes dog klar til søndagens udekamp mod Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder