Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Rakitic nærmer sig Inter

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. februar 2019


Avis: Rakitic nærmer sig Inter

Ivan Rakitic er ved at være irriteret. FC Barcelonas sportslige ledelse bliver ved med at hælde nye midtbanespillere ned i truppen og med signingen af Frenkie de Jong og interessen i Adrien Rabiot, afviser han bestemt ikke at skifte væk fra FC Barcelona til sommer.

Det er ingen hemmelighed, at Ernesto Valverde er vild med Rakitic. Han spiller stort set alle kampe, men fra næste sæson kan det være slut. La Gazzetta dello Sport erfarer, at Rakitic har bedt sin agent om at lytte til tilbud og snakke med Inter.

Kroatiske spillere skaber ofte et forhold til italiensk fodbold i en tidlig alder og det samme gør sig gældende for Ivan Rakitic. Ifølge avisen skulle Inter være klar til at smide 90 millioner euro på bordet for Rakitic - det er 30 millioner euro mindre end hvad hans frikøbsklausul siger. De 90 millioner euro skal altså forhandles hjem og have en accept af FC Barcelona før end et skifte kan komme på tale. Alternativt skal Inter hoste op med 120 millioner euro for at købe Rakitic fri uden at FC Barcelona kan sige noget - dog med spillerens egen accept.

Desuden lokker Inter også med en løn på omkring fem millioner euro årligt. Det er tæt på samme løn, som han tjener i FC Barcelona. Det er altså umiddelbart gode forhold for et skifte, men spørgsmålet er om Rakitic har tænkt sig at tage konkurrencen op med de øvrige midtbanespillere fra næste sæson, eller simpelthen efterlade sin plads og skifte væk.
Læs også
- Medie: Valverde vælger Vidal over Rakitic
- Valverde: Ved ikke om Rakitic bliver i Barca
- Medie: Rakitic er rejst til Paris
- SER: Valverde er villig til at sælge Rakitic
- Ivan Rakitic' sæson i tal


Ugens mest læste

Seneste nyheder