Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Thiago pønser på Barca-retur

Transfermarked - 8. februar 2019Medie: Thiago pønser på Barca-retur

Thiago Alcantara har længe været rygtet tilbage til FC Barcelona og som årene er skredet frem er han efterhånden blevet 27 år og fylder 28 om to måneder. Sport citerer The Sun og skriver, at Thiagos kone ønsker at returnere til Barcelona.

Det vil hun fordi, at hun har hele sin familie i byen og samtidig har arbejde i Barcelona, som hun vil tættere på. Hun er medejer af hotellet Costa Brava og med store planer inden for de kommende år, ønsker hun at returnere til Barcelona. Det kan få Thiago til at anmode om et skifte.

Spørgsmålet er så om FC Barcelona fortsat ser Thiago som en mulighed. Man er netop nu i gang med at indhente unge spillere og hvis Thiago skulle blive et emne, så bliver han under ingen omstændigheder en billig mand at hente ind.

Thiago forlod FC Barcelona i 2013 og har siden vundet 12 titler med Bayern München. I denne sæson er tyskerne langt fra fordums styrke og noget kunne tyde på, at Thiago ikke når helt op på 200 kampe for Bayern München før han forlader mandskabet. Han er netop nu noteret for 174 kampe for den tyske traditionsklub.

Thiago nåede 101 kampe for FC Barcelona før han rykkede til Tyskland.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

299,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Vapor Børn

899,- DKK

489,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder