Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Thiago pønser på Barca-retur

Transfermarked - 8. februar 2019Medie: Thiago pønser på Barca-retur

Thiago Alcantara har længe været rygtet tilbage til FC Barcelona og som årene er skredet frem er han efterhånden blevet 27 år og fylder 28 om to måneder. Sport citerer The Sun og skriver, at Thiagos kone ønsker at returnere til Barcelona.

Det vil hun fordi, at hun har hele sin familie i byen og samtidig har arbejde i Barcelona, som hun vil tættere på. Hun er medejer af hotellet Costa Brava og med store planer inden for de kommende år, ønsker hun at returnere til Barcelona. Det kan få Thiago til at anmode om et skifte.

Spørgsmålet er så om FC Barcelona fortsat ser Thiago som en mulighed. Man er netop nu i gang med at indhente unge spillere og hvis Thiago skulle blive et emne, så bliver han under ingen omstændigheder en billig mand at hente ind.

Thiago forlod FC Barcelona i 2013 og har siden vundet 12 titler med Bayern München. I denne sæson er tyskerne langt fra fordums styrke og noget kunne tyde på, at Thiago ikke når helt op på 200 kampe for Bayern München før han forlader mandskabet. Han er netop nu noteret for 174 kampe for den tyske traditionsklub.

Thiago nåede 101 kampe for FC Barcelona før han rykkede til Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

12 min. Inden længe vil Barca og Atletico Madrid...
1 t. Balde med en besked til Barcas fans på I...
2 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...

Ugens mest læste

Seneste nyheder