Annonce


Annonce

Annonce

Hvad gør Valverde med venstrebacken i aften?

La Liga - 10. februar 2019




Jordi Alba har samlet fem gule kort sammen og er i karantæne til aftenens svære udekampe mod Athletic Bilbao. Dermed måtte Valverde i går udtaget B-holdets Juan Miranda som erstatning, men spørgsmålet er om han overhovedet får spilletid.

Juan Miranda slog Cucurella af holdet under sommerens USA-tour, men i løbet af sæsonen af Miranda ved hjælp af sig selv spillet sig længere væk fra en mulig forfremmelse til førsteholdet. Senest blev han flået ud i pausen mod Levante og har ikke været udtaget siden.

Nu er han med igen - denne gang i aften mod Athletic Bilbao - og spørgsmålet er om Valverde har nok tillid til at Miranda kan gå ind og løfte sit spil. Det klare valg er, at Semedo starter inde som højreback mens Roberto går ind som venstreback. Thomas Vermaelen er også et oplagt valg men sandheden er, at FC Barcelona er ekstremt sårebare på positionen når Jordi Alba ikke er med.

Det bliver derfor spændende at se, hvad Valverde vælger at gøre i aften når han skal sætte sit hold til kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hvad gør Valverde med venstrebacken i aften?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder