Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tvivl om Frenkie de Jongs navn på trøjen

Nyheder - 10. februar 2019Tvivl om Frenkie de Jongs navn på trøjen

Frenkie de Jong spiller denne sæson færdig med Ajax og går derefter på en velfortjent sommerferie. Straks efter rejser han til Barcelona, hvor han indleder sit nye kapitel i sin karriere. FC Barcelona venter på ham med åbne arme fra næste sæson.

Men selv indrømmer Frenkie de Jong, at der i øjeblikket ikke er taget en beslutning om hvad der skal stå bag på hans spilletrøje i FC Barcelona. Bliver det 'Frenkie' eller bliver det 'De Jong'?

- Til juli rejser jeg til Barcelona og skriver under på min officielle kontrakt med FC Barcelona og bliver derefter præsenteret. Jeg vil gerne bære nummer 21, som altid har været mit nummer. Desuden foretrækker Nike, at der på trøjen står 'Frenkie', da det er bedre for deres markedsføring. Men i øjeblikket er der ikke taget en beslutning, fortæller De Jong til Het Kontakt.

Det er i øjeblikket Carles Aleña som løber rundt i nummer 21, men til sommer kommer der helt sikkert rotationer mellem numrene i takt med at spillere bliver solgt og frigiver nogle numre. Spørgsmålet er bare om tilhængerne skal begynde at bestille trøjer med 'Frenkie' eller 'De Jong' på trøjen hvis de ønsker at have det samme stående som hollænderen selv kommer til at spille i.

Desuden slog Frenkie de Jong i samme interview fast, at hvis han går hen og bliver en succes, så forventer han ikke at forlade FC Barcelona - lige som Messi, fortæller han.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder