Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca dropper Adrien Rabiot

Transfermarked - 10. februar 2019Avis: Barca dropper Adrien Rabiot

FC Barcelona har arbejdet hårdt på at hente Adrien Rabiot til klubben, men det er ikke lykkedes. Selvom der var en mundtlig aftale mellem parterne - eller i hvert fald en gensidig interesse - så er der ingen bindende aftale på bordet og nu har FC Barcelona helt droppet af hente ham til klubben.

Rabiot kæmpede for at føre skiftet igennem, da han flere gang afviste at forlænge med PSG. I stedet ventede han på at FC Barcelona rørte på sig, men catalanerne blev afvist af PSG, som fortsat forsøgte at overtale Rabiot til en kontraktforlængelse.

I mellem tiden har Rabiots agent taget en snak med adskillige klubber rundt om i Europa, og FC Barcelona ser det nu som en decideret aktion af spilleren: Agenten forsøger at finde den klub, som vil give Rabiot mest i løn, og den vogn hopper FC Barcelona ikke på hvorfor de har valgt at droppe ham.

Desuden har man sikret sig Frenkie de Jong fra næste sæson og han er også en af grundende til at man har droppet at hente Adrien Rabiot. I øjeblikket ligner det altså ikke at Rabiot får sit drømmeskifte ført igennem og han har derfor to muligheder: At genoprette sit forhold til PSG eller finde sig en klub, som vil give ham nok i løn og som ønsker at hente ham gratis til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
1 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
3 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
5 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
7 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
9 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
9 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
10 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
11 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...
12 t. FC Barcelona forsøger stadig at finde fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder