Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Første gang i et år uden Barca-mål i ligaen

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 11. februar 2019


Første gang i et år uden Barca-mål i ligaen

Det er præcis et år siden, at et mandskab i La Liga formåede at holde FC Barcelona fra at score mål. I aftes var der ikke mange chancer at hente mod Athletic Bilbao og mens hverken Rakitic, Vidal, Coutinho eller Suárez skabte chancer, måtte Messi gang på gang forsøge at opfinde noget selv.

Argentineren forsøgte og forsøgte, men blev stoppet af en hårdtarbejdende defensiv. Kampen endte uden scoringer og det er første gang i ét år, at catalanerne må gå fra en spansk bane uden at have scoret mindst ét mål. Senest det skete var den 11. februar 2018, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Getafe.

FC Barcelona startede med Roberto på højrebacken, Mina, Digne og Alba samt Rakitic og Busquets på midtbanen mens Messi, Paco, Coutinho og Suárez tog sig af offensiven. Faktisk havde FC Barcelona kun seks skud på mål i hele kampen. Det er sjældent set i en hjemmekamp for catalanerne.

Før kampen mod Getafe havde FC Barcelona scoret i alle La Liga-kampe siden de - igen på hjemmebane - mødte Málaga den 19. november 2016. Den kamp sluttede også 0-0.

I weekenden kommer Valladolid på besøg og her må det formodes, at Valverde atter engang roterer og det kan måske igen få betydning for holdets muligheder. Set med offensive briller er Dembélé og Malcom de klart skarpeste foruden Messi - men Malcom måtte se hele kampen i aftes fra bænken mens Dembélé kom ind sent i kampen netop tilbagevendt fra en skade.
Læs også
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!
- Video: Se alle målene fra Barcas preseason
- Endnu et talent åbner døren for Barca-exit


Ugens mest læste

Seneste nyheder