Annonce


Annonce

Annonce

Første gang i et år uden Barca-mål i ligaen

La Liga - 11. februar 2019




Det er præcis et år siden, at et mandskab i La Liga formåede at holde FC Barcelona fra at score mål. I aftes var der ikke mange chancer at hente mod Athletic Bilbao og mens hverken Rakitic, Vidal, Coutinho eller Suárez skabte chancer, måtte Messi gang på gang forsøge at opfinde noget selv.

Argentineren forsøgte og forsøgte, men blev stoppet af en hårdtarbejdende defensiv. Kampen endte uden scoringer og det er første gang i ét år, at catalanerne må gå fra en spansk bane uden at have scoret mindst ét mål. Senest det skete var den 11. februar 2018, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Getafe.

FC Barcelona startede med Roberto på højrebacken, Mina, Digne og Alba samt Rakitic og Busquets på midtbanen mens Messi, Paco, Coutinho og Suárez tog sig af offensiven. Faktisk havde FC Barcelona kun seks skud på mål i hele kampen. Det er sjældent set i en hjemmekamp for catalanerne.

Før kampen mod Getafe havde FC Barcelona scoret i alle La Liga-kampe siden de - igen på hjemmebane - mødte Málaga den 19. november 2016. Den kamp sluttede også 0-0.

I weekenden kommer Valladolid på besøg og her må det formodes, at Valverde atter engang roterer og det kan måske igen få betydning for holdets muligheder. Set med offensive briller er Dembélé og Malcom de klart skarpeste foruden Messi - men Malcom måtte se hele kampen i aftes fra bænken mens Dembélé kom ind sent i kampen netop tilbagevendt fra en skade. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første gang i et år uden Barca-mål i ligaen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder