Annonce


Annonce

Annonce

Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats

La Liga - 11. februar 2019




FC Barcelona spillede en katastrofal første halvleg mod Athletic Bilbao i aftes, men oppede sig en smule i anden halvleg, hvor de med lidt mere skarphed i de afgørende situationer kunne have scoret. Baskerne havde også en håndfuld chancer, men det sluttede 0-0.

Ivan Rakitic var endnu engang at finde i startopstillingen og det samme var Philippe Coutinho. De to spillere er i løbet af de seneste uger blev skudt ned af tilhængerne, som ønsker at se mere fra deres fødder. De får rigeligt med spilletid, men på de sociale medier efterlyser man flere mål og assists fra dem.

Ivan Rakitic i denne sæson
Ligakampe: 20
Ligamål: 2
Ligaassists: 1
Pokalkampe: 4
Pokalmål: 1
Pokalassists: 0
Champions League-kampe: 6
Champions League-mål: 1
Champions League-assists: 2

Total: 30 kampe, 4 mål og 3 assists

Philippe Coutinho i denne sæson
Ligakampe: 14
Ligamål: 4
Ligaassists: 2
Pokalkampe: 4
Pokalmål: 3
Pokalassists: 0
Champions League-kampe: 6
Champions League-mål: 1
Champions League-assists: 3

Total: 24 kampe, 8 mål og 5 assists

Den negative røg, som lige nu slører de to spillere, bliver næppe let at få væk. Coutinho har været under beskydning længe og selvom han spillede en udmærket kamp mod Sevilla i Copa del Rey, så har han leveret præstationer under niveau lige siden. I går kom det til udtryk for begge spillere, som virkelig blev skudt ned på de sociale medier.

Der er kamp igen i weekenden mod Valladolid og her bliver det spændende at se, om Rakitic og Coutinho igen spiller. Der venter et svært program forude og med tanke på, at Valverde gerne ser de to spillere i den stærkeste opstilling, så kan det ske, at cheftræneren giver dem en pause i weekenden. Omvendt bør det være en god kamp til at hente selvtillid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder