Annonce


Annonce

Annonce

Præsident: Vi bør spille tre La Liga-kampe i udlandet

La Liga - 12. februar 2019




For ganske få måneder siden var der rigtig meget snak omkring at spille La Liga-kampe i udlandet. Faktisk gik det så vidt, at La Liga-forbundet tog kontakt til FC Barcelona og Girona for at høre, om de ville rejse til USA for at spille deres kamp på amerikansk grund.

Begge klubber accepterede idéen og det lignede længe, at det blev til en realitet, men det spanske fodboldforbund og FIFA valgte at stikke en kæp i hjulet og bremsede La Ligas ønske om at promovere sin fodbold i udlandet. Spanske kampe skal spilles inden for landets grænser, var den klare besked. Siden da er idéen forduftet en smule, men der arbejdes fortsat på at stable noget sammen.

Senest har FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu kommenterede på situationen og han mener, at der skal spilles mindst tre kampe om året i udlandet.

- Vi har af og til talt med La Liga og forklaret dem, at hvis de vil promovere La Liga endnu mere, så skal de som minimum rykke tre kampe til udlandet. Èn kamp i USA, én kamp i Mellemøsten samt en kamp i Asien.

- Vi skal ud af Spanien og komme tættere på fans fra hele verden. Derfor tager vi blandt andet langt væk på vores sommer tours i juli og august - netop for at komme tættere på vores fans.

- Det handler om at udvise respekt for sine fans. At tage til Miami og spille fodbold er for at vise sine fans respekt, udtaler Bartomeu ifølge Marca.

Der er ingen tvivl om, at man i La Liga-ledelsen kigger meget på, hvordan man kan ekspandere og øge populariteten omkring ligaen. Man ser gerne endnu flere penge i klubkassen og samtidig vil man gerne overgå Premier League som verdens førende liga på verdensplan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Præsident: Vi bør spille tre La Liga-kampe i udlandet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder