Annonce


Annonce

Annonce

Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper

Nyheder - 12. februar 2019




36-årige Alvaro Arbeloa er har over 200 Real Madrid-kampe på CV'et og lægger ikke skjul på, at han elsker klubben. I et interview med Marca satte han nogle hårde ord på FC Barcelona og Lionel Messi - men mere kunne næppe være forventet af Arbeloa, som tidligere blev mødt af en stikpille fra Gerard Piqué.

- Jeg respekterer FC Barcelona meget, da de er et godt hold med en stor spiller som Messi. Han er meget god, men jeg kommer nok aldrig til at nyde ham. Det tror jeg aldrig, at jeg kommer til.

- Jeg håber, at han stopper inden længe. Jeg tæller dagene, fortæller Arbeloa i sit interview med Marca og følger op:

- Jeg vil altid have FC Barcelona til at tabe for det er godt for Real Madrid. Jeg håber, at FC Barcelona taber til træning i morgen.

- Selvfølgelig ser jeg dem ude af Champions League, da der dermed er én mindre rival at tænke på. FC Barcelona har altid været et konkurrencestærkt hold; men jeg ønsker altid at de taber.

For lidt over tre år siden gav Piqué lidt igen til Arbeloa, som havde kaldt Barca-spilleren for 'sin ven' og at han 'hører til i en stand-up klub'. Til det svarede Piqué, at Arbeloa ikke er hans ven, men blot en bekendt.

Stikpillen ligger i det spanske ord 'conocido', som Piqué brugte til at fortælle, at Arbeloa var en bekendt. Men Piqué valgte at sige 'cono... cido' for at lægge vægt på 'cono', som betyder en kegle. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder